درب آکوستیک | درب ضد صدا | قیمت درب عایق صدا

درب آکوستیک

درب آکوستیک یک درب ضد صدا می باشد که می تواند سر و صدای ایجاد شده از محیط خارجی را به محیط داخلی بگیرد شما علاوه بر درب های ضد صدا برای آرامش منزل خود می توانید از پنجره های دوجداره که می تواند تا حد زیادی جلوی سر و صدا را بگیرد استفاده نمایید .

درب ضد سرقت ویستا
درب ضد سرقت ویستا

درب آکوستیک چیست

درب آکوستیک یک درب ضد صدا می باشد که می تواند سر و صدای ایجاد شده از محیط خارجی را به محیط داخلی بگیرد شما علاوه بر درب های ضد صدا برای آرامش منزل خود می توانید از پنجره های دوجداره که می تواند تا حد زیادی جلوی سر و صدا را بگیرد استفاده نمایید . استفاده از این دو سازه در ساختمان می تواند تا حد زیادی آرامش را به منزل شما بیاورد . شما می توانید درب های ضد صدا را در مکان های مختلفی از قبل سالن های کنفرانس ، اتاق های مدیریتی ، درب های آموزشگاه های موسیقی ، و….. مشاهده نمایید 
درب های داخلی یا درب های معمولی ضد صدا نمی باشد هر چند که درب ضد سرقت در برخی از مدل ها به دلیل استفاده از درز گیرهایی که وجود دارد می تواند بسیار به کاهش آلودگی صوتی کمک کننده باشد اما باز هم درب آکوستیک از لحاظ کاهش سر و صدا در درجه بسیار بالاتری نسبت به سایر نواع درب های دیگر می باشد
تامین نمودن آرامش محیط و مکانی کم سر و صدا برای زندگی و کار در شرایط ازدحام و شلوغی شهری امروزی یکی از اصلی ترین دغدغه های مهندسین و ساکنین می باشد.
برای ایجاد این محیط باید از عایق های صوتی یا آکوستیک استفاده نمود.
بعبارتی باید از پوشش هایی که آکوستیک و جاذب صدا می باشند بر روی سطوح دیوارها، کف، سقف و در و … استفاده نمود.
بدین ترتیب انتقال صوت به داخل فضاها تا حد قابل توجهی کاهش می یابد.

در پاسخ به این سوال که “امکان عایق صدا نمودن در ضد سرقت وجود دارد؟ ” باید گفت: بلی در های ضد سرقت عایق صدا نیز وجود دارند.

به منظور کاهش صوت و مقابله با صدای انتقالی (کاهش آلودگی صوتی) از محیطی به محیط دیگر، می بایست از پوششی استفاده گردد که به آن پوشش، عایق صوتی گفته می شود. عایق های فوم صداگیر با بهره مندی از آخرین تکنولوژی روز دنیا ، در کاهش صداهای انتقالی به محیط پیرامون نقش به سزایی را ایفا می نمایند. عایق های صوتی ، جدیدترین و مدرن ترین نسل عایق های جاذب صدا در دنیا بوده (در مصارف صنعتی و ساختمانی برای دیوارهای مشترک، سقف، کف و …) و از لحاظ کیفی بسیار مطلوب و کارآمد می باشند.
روش های آکوستیک کردن یا ضد صدا کردن درب یکی از شاخه های علم آکوستیک درب های ساختمان و سالن ها می باشد.هدف اصلی از بین بردن صداهای زائد می باشد.
مهمترین نکته در آکوستیک درب ها استفاده از عایق صوتی مناسب و درز گیری درب در محل تقابل درب با چهارچوب (فریم آهنی) است.هر چه عایق صوتی استفاده شده و درز بین چهارچوب و درب به خوبی پوشش داده شود درب آکوستیک شده نشت صدای کمتری خواهد داشت.قیمت درب ضد صدا بستگی به درب دارد.

درب عایق صدا

  درب آکوستیک
در جهان امروز که ما از هر طرف با صداها و پارازیت های مختلف احاطه شده ایم و آرامش و سلامتی کمرنگ شده، می توان گفت یکی از مهمترین دغدغه های همه مردم، ایجاد محیطی آرام و بدون سر و صدا برای محل زندگی است. صدای ترافیک اتومبیل ها، بوق های ناهنجار، موسیقی های آزاردهنده، و انواع صداهای دیگر در طول روز در محیط اطراف وجود دارند که آرامش ما را مختل می کنند.درب آکوستیک دری محكم و سنگين است که برای کاهش انتقال سر و صدا ساخته شده است.
درب های آکوستیک برای مکان های مختلفی از جمله استودیوی صدا و سیما، تئاترها، مدارس، بیمارستان ها و کارخانه ها مناسب هستند.درهای آکوستیک با هدف ساختن ظاهری زیبا همراه با عایق صوتی خوب یا عالی ساخته شده اند.

کاربرد درب ضد صدا

به طور کلی، درب های عایق، درهای ضد صدا و درب های آکوستیک انواع درب هایی هستند که از انتقال صداهای مزاحم جلوگیری می کنند. این درها در مکان هایی مانند سینماها، سالن های کنفرانس و اجتماعات، استودیوهای ضبط صدا، اتاق های برق و تأسیسات، هتل ها، بیمارستان ها، سالن های تیراندازی، کارخانجات، اتاق های سرور و دیتا، منازل، و محیط های اداری کاربرد زیادی دارند.
عایق های صوتی گاهی در ساختار داخلی درب به کار می روند و گاهی بر روی درب. به این معنی که گاهی در مواد اولیه ساخت درب از مواد ضد صدا استفاده می کنند، گاهی چهارچوب درب را آکوستیک می کنند، و گاهی فقط بین چهارچوب و درب را درزگیری می کنند.
با توجه به محیطی که درب ضدصدا در آن استفاده می شود ساختار داخلی درب علاوه بر عایق صوتی بودن (کاهش انتقال امواج صوتی)، باید جاذب صوت نیز باشد و انرژی اموج صوتی را کاهش دهد. درواقع سطح درب باید به عنوان یک دیفیوزر عمل کند و امواج را به مسیرهای پراکنده بازپخش کند. در این صورت امواج صوتی جذب‌نشده به مسیر اولیه برنمی گردند.
در ساخت درب آکوستیک، استفاده از عایق صوتی اهمیت زیادی دارد و باید دقت کنید که از عایق استاندارد استفاده شود. زیرا در صورت استفاده از عایق غیراستاندارد درواقع، درب آکوستیک هیچ فرقی با یک درب معمولی ندارد و کارای بسیار پایینی دارد. علاوه براین، چارچوب درب آکوستیک نیز باید مناسب باشد تا درب بتواند عملکردی خوبی در برابر انتقال صدا داشته باشد.
یکی از عومل مهم که تأثیر زیادی در ضدصدا بودن یا نبودن درب دارد جنس چوب است. به طور معمول، درهای توخالی و سبک قابلیت جلوگیری از انتقال صدا را ندارند، در حالیکه چوب های سنگین عایق های خوبی برای صدا هستند.

فروش درب ضد صدا

اگر قصد خرید درب آکوستیک را دارید باید بدانید انواع مختلفی از این درب ها در بازار موجود می باشد که در هر کدام از این نوع از درب ها تکنولوژی مورد استفاده فرق دارد شما می توانید با در نظر گرفتن شرایط محیطی بهترین درب را انتخاب نمایید.شما جهت خرید درب ضد صدا می توانید با ما در تماس باشید تا همکاران ما علاوه بر اطلاعات کامل در مورد درب ضد صدا آکوستیک  قیمت این گونه از درب ها را نیز به شما اطلاع دهند

قیمت درب ضد سرقت آکوستیک، قیمت درب ضد صدا

امروزه فراهم نمودن محیطی آرام و به دور از سر و صدای شهری یکی از دغدغه های مهم افراد در جامعه به شمار می آید.
متأسفانه به دلیل کنترل نمودن و کاهش برخی از هزینه ها در عملیات ساخت و ساز و دست یافتن به سودی بیشتر، بسیاری از پروژه های در حال ساخت و یا ساخته شده در کشور (خصوصاً در سال های اخیر) فاقد عایق های صوتی و جاذب صدای استاندارد بوده که این امر موجب عبور صوت به محیط های پیرامون شده و آرامش افراد را تحت تأثیر خود قرار خواهد داد. جهت رفع این مشکل، می بایست از پوششی بر روی دیوارها، سقف، کف و … استفاده گردد تا صدای انتقالی به محیط های پیرامون تا حد قابل توجهی کاهش یابد.

قیمت درب ضد صدا همانگونه که گفته شده با توجه به مدل های مختلفی که از این نوع از درب ها در بازار موجود می باشد متفاوت است همچنین  فاکتور دیگری که بر قیمت درب آکوستیک تاثیر گذار می باشد اندازه درب می باشد این درب ها در سایز های مشخص و از قبل تعریف شده و همچنین سایز تعریفی شما و سفارشی در بازار موجود می باشد که شما جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد قیمت درب ضد صدا آکوستیک می توانید با ما در تماس باشید

آیا درب ضد سرقت یک درب ضد صدا می باشد؟

همانگونه که اشاره شد مدل های مختلف درب در بازار موجود می باشد برخی از این درب ها به دلیل استفاده از نوارهای درزگیر و تکنولوژی ساختی که دارند دارای ویژگی ضد صدا می باشند و می توانند از ورود صدابه محیط داخلی جلوگیری کنند لازم به ذکر می باشد در صورتی که نوار فوق برای درب شما وجود نداشته باشد می توانید این نوار را خریداری نمایید و برای درز های درب مورد نظر خود استفاده نمایید هر چند که مانند یک درب آکوستیک نمی تواند عمل کند اما به اندازه خود می تواند کمک کننده باشد

مهمترین مزیت یک درب عایق صدا چیست

1) کاهش انتقال صدا
2) جذب صدا در سطح

درب ضد سرقت عایق صدا

در آکوستیک نمودن درب مهم ترین نکاتی که باید در نظر داشت
۱- استفاده از جنس عایق صوتی مناسب می باشد.
۲- درز گیری صحیح و درست بین فریم آهنی (چهار چوب) و در می باشد.هر چه که درز و فضای موجود بین چهار چوب و در پوشش مناسبی داشته باشد و نیز مواد استفاده شده جهت پوشش و عایقکاری بهتر باشند میزان انتقال صوت به داخل کمتر خواهد بود.
انواع درب ضد سرقت به دلیل نوع ساختی که دارد جهت عایق صدا بودن مناسب می باشد.
در ساخت در ضد سرقت در دو طرف درب صفحات فلزی قرار داده می شود که مابین این صفحه فلزی نیز از شبکه ای فولادی جهت افزایش مقاومت استفاده می شود.
این شبکه باعث افزایش وزن درب نیز می گردد.
بین این ورق های فولادی و شبکه های فلزی هوا محبوس می گردد.
هوا عایق صوت و دمای خوبی می باشد لذا این هوای محبوس در داخل درب های ضد سرقت می تواند به عنوان یک عایق مناسب صدا عمل کند .
البته این فضا در در ضد سرقت عایق صدا که به روش استاندارد تولید گردد رعایت می شود.
به عنوان مثال در درب ضد سرقت چینی که به سبک بودن معروف می باشد این فضای بین دو صفحه با مقوا پر می شود .

خصوصیات درب ضد سرقت عایق صدا

درب ضد صدا

علاوه اینکه مقاومت درب کاهش پیدا می کند ، خاصیت عایق صوت بودن در ضد سرقت نیز که به واسطه هوای بین تامین می شد از بین می رود.
در ساخت در ضد سرقت عایق صدا می توان بنا به سفارش از پشم شیشه یا پشم سنگ نیز استفاده نمود. در پوشش داخلی در ضد سرقت عایق صدا می توان از مواد دیگر نظیر عایق صوتی از جمله : مینرال وول ، فوم پلی یورتان و … استفاده نمود.
از روش های دیگر آکوستیک و عایق کردن درب استفاده از لمسه دوزی یا لمسه کاری در پوشش درب می باشد.
همچنین در برخی موارد می توان در تولید درب ضد سرقت عایق صدا از پوشش هایی نظیر چرم استفاده نمود .
 این نوع در ضد سرقت عایق صدا در استودیو ها و … جهت زیبایی و ایجاد پوشش بیشتر و مقاومت بیشتر در مقابل صوت استفاده می شوند.
در عایق صوت نمودن درها به روش لمسه دوزی ، از روش زیر استفاده می کنند :
ابتدا جنس روکش درب را از چرم مصنوعی و یا پارچه های مخمل با کیفیت انتخاب می نمایند.
سپس جهت ایزوله نمودن سطح درب عایقی از جنس اسفنج با چگالی مناسب انتخاب می کنند.
سپس جهت لمسه نمودن از گل پیچ های آبکاری شده و یا ساده و یا دکمه های هم رنگ پوشش در ضد سرقت عایق صدا استفاده می کنند.

عایق صوتی درب آپارتمان

بسیاری از افراد برای از بین بردن سر و صدای داخل آپارتمان، منازل مسکونی ، دفتر کار و یا غیره به راهکار هایی از جمله عایق صوتی دیوار مشترک روی می آورند. خب این بسیار خوب است اما متاسفانه اکثر مردم متوجه این موضوع نیستند که عایق صوتی درب یکی از موثر ترین کار هایی است که باید انجام داد زیرا درب های آپارتمان یکی از اصلی ترین نواحی ورود سر و صدا به داخل منزل و یا دفترکار شما هستند.
در واقع درب و به طور کلی درگاه های ورودی باید جزو نخستین مکان هایی باشد که برای بحث عایق صوتی مورد توجه قرار می گیرند. البته برای عایق صوتی درب توالت و سرویس بهداشتی باید به بحث ضد آب بودن نیز توجه کرد.
یکی از مهم ترین مسائلی که معمولا از قلم می افتد منافذ زیر درب است که می تواند بیش از آنچه تصور می کنید باعث آزار و اذیت شما شود. ما در تلاش هستیم با ارائه خدمت عایق صوتی درب و لمسه کوبی درب آن هم در محل(!)، ضمن توجه به تمامی ریزه کاری های موجود، تجربه ی خوبی از آرامش را برای شما به ارمغان آوریم. 

عایق صوتی درب چگونه انجام می شود؟

ضد صدا کردن درب ها توسط شرکت آرام گستر پارس در محل انجام می شود. به این صورت که تیم فنی شرکت به محل پروژه اعزام شده و عملیات عایق کاری درب ها را آغاز می کنند. بنابراین شما به هیچ عنوان نیازی به خرید درب جدید و منحصر به فردی نخواهید داشت.
در خصوص روش عایق کاری درب های عایق صدا باید بگوییم که ابتدا یک لایه تخته روی درب قرار می گیرد. سپس عایق های درب روی آن قرار گرفته که از جنس عایق صوتی حرارتی شرکت آرام گستر پارس می باشد. عایق کردن درب ها طبق خواست مشتری می تواند در هر دو سمت و یا فقط در یک طرف درب انجام شود.
پس از عایق سازی درب یک لایه چرم مصنوعی به رنگ دلخواه مشتری روی درب کار می شود و نهایتا توسط گل میخ های مربعی شکل و یا لوزی شکل لمسه کوبی خواهد شد.

موارد استفاده درب های ضد صدا

•    عایق صوتی درب آپارتمان
•    سالن های کنفرانس
•    درب های ورودی و خروجی سالن سینما
•    اتاق های کارگاه ها
•    اتاق های مدیریتی
•    درب شرکت ها و دفاتر کار
•    استودیو ها و اتاق های صدا
•    درب توالت و سرویس بهداشتی

سایر روش های ضد صدا کردن درب

جنس چوب درب یکی از موثر ترین عوامل در صداگیر بودن یا نبودن آن است. بسیاری از درب ها به دلیل تو خالی بودن و تراکم نامناسب نمی توانند از نفوذ صدا به منزل و یا محل کار جلوگیری کنند. چوب های سنگین تر با جرم بیشتر عایق بهتری برای صدا می باشند و در عوض درب های توخالی و پوک نتیجه ای عکس خواهند داشت. با این وجود همانطور که در بالا گفتیم، جنس درب هرچیزی که باشد با ضد صدا کردن آن با استفاده از عایق صوتی درب می توانید تا حد بسیار خوبی آن را عایق صدا کرد.
در نهایت باید بگوییم در عایق کردن درب نسبت به عایق کردن پنجره و دیوار مشترک دستمان بسته تر است. زیرا به عنوان مثال برای عایق کردن پنجره شما می توانید از پرده های عایق صوتی استفاده کنید یا برای عایق کاری دیوار می توانید جلوی آن کتاب خانه قرار دهید یا تابلویی را به دیوار منزلتان آویزان کنید. اما در رابطه با عایق کاری درب این گزینه ها را نمی توان انجام داد به همین دلیل مستقیما باید نسبت به عایق کاری و ضد صدا کردن درب اقدام کرد.

چگونه درب را ضد صدا و عایق صوتی کنیم ؟

عایق صوتی درب، از عبور امواج صوتی به داخل و بیرون فضایی که درب بر آن واقع شده است جلوگیری می‌کند. در ساختمان‌ها، درب‌ها یکی از محل‌های عبور صدا هستند. گاهی اوقات زیر درب‌ها با چهارچوب فاصله دارد، گاهی نامرغوب بودن جنس درب صدا اجازه عبور صدا را می‌دهد، گاهی ممکنه چهارچوب‌ها وضعیت مناسبی نداشته باشند و … دلایل دیگری وجود دارد که باعث عبور صدا می‌شود.
درب ضد صدا که به آن درب آکوستیک هم می‌گویند، به‌وسیله عایق صوتی درب ساختمان بر روی آن به وجود می‌آید. گاهی به محیط بی‌سروصدا نیاز داریم تا کاری را با تمرکز انجام دهیم یا استراحت کنیم. بعضی‌اوقات هم به درب‌های آکوستیک نیاز داریم تا سروصدای ایجادشده از طرف ما دیگران را آزار ندهد.

عایق صوتی درب در مکان‌های مختلفی کاربرد دارد. ازجمله این اماکن می‌توان درب کارخانجات یا درب‌های صنعتی، درب اداری مانند اتاق مدیرعامل، استودیو صدابرداری، اتاق کنفرانس، سالن سینما و تئاتر، سالن تیراندازی، کتابخانه‌ها، منازل و بسیاری امکان دیگر را می‌توان نام برد. جالب است بدانید که درب‌های ضد سرقت، درب‌های عایق صوت نیز هستند.

دلایل عدم وجود عایق صوتی درب:

درب عایق صوت

عایق صوتی درب به روش‌های گوناگونی تولید می‌شود. گاهی بر روی درب، گاهی داخل آن. برخی مواقع در مواد اولیه تولید درب‌ها از مواد ضد صدا استفاده می‌کنند. بعضی‌اوقات درب‌ها مشکلی ندارند بلکه چهارچوب‌ها باید به‌جای عایق صوتی درب، آکوستیک شوند. گاهی تنها درزبندی درب‌ها و چهارچوب‌ها کافی ست تا از ورود و خروج صدا جلوگیری شود و بسیاری موارد دیگر.

انواع عایق صوتی درب:

ازنظر تولید عایق صوتی درب‌ها می‌توان به به‌طورکلی دودسته درب هسته‌دار و بدون هسته را نام برد.

•    درب‌های بدون هسته: 

همان درب‌های توخالی هستند عایق صوتی درب در آن‌ها معنی ندارد. این‌ها واقعاً توخالی نیستند بلکه داخل آن‌ها از کارتن یا مقواهای فشرده پرشده است. هزینه ساخت آن‌ها بسیار پایین، وزنشان کم است و به‌راحتی باز و بسته می‌شوند و به‌هیچ‌وجه عایق صوتی نیستند. افرادی که می‌خواهند از سروصدا جلوگیری کنند باید ضمن درزگیری درب و چهارچوب‌ها، می‌توانند از مواد زیر در عایق نمودن درب استفاده کنند. انواع عایق صوتی درب، عبارت‌اند از:

•    عایق صوتی درب، جنس پشم سنگ:

این عایق به دلیل سازگاری با محیط ‌زیست، امن‌ترین عایق صوتی درب می‌باشد. این ماده در درب ساختمان‌های اداری، استودیو ضبط صدا، هتل، سینما، ایستگاه‌های متروی درون‌شهری و … استفاده می‌شود. مزیت مهم عایق پشم سنگ در عایق‌کاری، این ست که به دو روش از عبور صدا جلوگیری می‌کند. اول این‌که اجازه انتقال صدا به درب را نمی‌دهد و دوم این‌که خود، جاذب صداست. عایق پشم سنگ توان جذب صوت و ارتعاشات آن را در حد بالایی دارد.

•    عایق صوتی درب، جنس چرم:

چنانچه بر روی درب‌های بدون هسته چرم کوبی داشته باشید، می‌توانید از ورود صدا تا حدی جلوگیری نمایید. این کار به درب لمسه یا لمسه در نیز معروف است.  متخصصین میتوانند لمسه کاری درب را برای شما جهت ضد صدا کردن درب به سرعت انجام دهند. اگر در خانه سگ یا حیوان خانگی نگه میدارید و صدای پارس سگ باعث آزار همسایه ها میشود لمسه کردن درب ممکن است گزینه مناسبی باشد. در این صورت می‌توانید درب‌ چرم با قابلیت عایق صدای بسیار بالا داشته باشید. از درب چرمی عایق میتوان برای عایق صوت کردن درب اتاق کنفرانس و صداگیری دفتر مدیرعامل در ادارات و شرکت ها نیز استفاده کرد.

•    عایق صوتی درب، جنس سرب:

عایق صوتی درب از جنس سرب، ویژگی‌های خاصی دارد. از مهم‌ترین ویژگی‌های آن بالا بودن وزن مخصوص، توان بالا در جلوگیری از عبور صدا، نرمی مخصوص می‌باشد. بالا بودن وزن مخصوص باعث کاهش ارتعاشات صوتی است. در حقیقت سرب در این درب‌ها مانند یک سپر عمل می‌کند تا ارتعاشات صوتی نتوانند از آن عبور کنند.
نرمی ورق سرب نیز ارتعاشات صوتی را کاهش می‌دهد. سرب برخلاف پشم سنگ، ورق نازکی است که بدون افزودن حجم درب، در آن قابل استفاده می‌شود و به‌عنوان عایق صوتی درب قابل استفاده است. اگرچه سرب نمی‌تواند مانند پشم سنگ عایق صوتی درب باشد ولی ارتعاشات و فرکانس‌های پایین را کنترل می‌کند. در سالن‌های کنسرت و سینما، در استودیوهای ضبط صدا می‌توانند آن را استفاده کنند.

•    عایق صوتی درب، جنس فوم:

گاهی بین دولایه درب، فوم تزریق می‌کنند. در این صورت عایق صوتی درب به‌راحتی در درب‌های بدون هسته اجرا می‌شود. این فوم‌ها از جنس پلی آورتان، پلی استایرن، فوم الاستومری و مینرال وول است. با تزریق فوم، درب‌ها کاملاً ضد صدا نمی‌شوند و بهتر است چرم کوبی نیز روی آن‌ها انجام شود.

درب‌های هسته‌دار:

درب‌های هسته‌دار همان درب‌های توپر هستند، این درب‌ها سنگین‌تر از درب‌های بدون هسته هستند. این درب‌ها از چوب کامپوزیت ساخته می‌شوند. همین امر باعث سنگین شدن آن‌ها است. این درب‌ها برای مکان‌هایی مانند مهدکودک‌ها، استودیو ضبط، اماکن مسکونی و … استفاده می‌شوند. درب‌های پرشده با فوم و پشم سنگ ازجمله درب‌های هسته‌دار هستند.

درزبندی جهت عایق صوتی درب:

از مهم‌ترین عوامل در عایق صوتی درب‌ها، درزبندی است. درزبندی چهارچوب، بین چهارچوب و درب، بین چهارچوب و دیوار ازجمله موارد مهم در عایق صوتی درب هستند.

•    درزبندی چهارچوب:

چهارچوب واقعاً باید چهار طرف داشته باشد. امروزه برای صرفه‌جویی در هزینه ساخت‌وساز، چهارچوب‌ها سه طرف دارند و آستانه چهارچوب نادیده گرفته می‌شود. به همین دلیل نمی‌تواند وظیفه خود را به‌درستی اجرا کند. البته بعضی‌اوقات به دلیل پاگیر بودن آستانه چهارچوب، آن را نمی‌سازند؛ اما می‌توان به طریقی این کار را انجام داد که حداقلِ مزاحمت را در رفت‌وآمد، ایجاد کند. در ضمن ملات‌ریزی در آستانه درب نیز از نکات بسیار مهم در شکل‌گیری عایق صوتی درب است.

•    درزبندی بین چهارچوب و درب:

در عایق صوتی درب، مابین درب و چهارچوب از واشرهایی استفاده می‌کنند که باعث ضد صدا شدن درب می‌شود. بعضی‌اوقات، این واشرها از نوعی هستند که در مقابل آتش‌سوزی منبسط می‌شوند و مانع عبور دود و آتش به داخل می‌شوند. در این صورت به درب ضد حریق نیز تبدیل می‌شود.

•    درزبندی بین چهارچوب و دیوار:

درزهای بین چهارچوب و دیوار باعث عبور صدا می‌شوند. برای از بین بردن این درزهای داخلی باید درزبندی انجام داد. این کار با فوم پلی‌یورتان انجام می‌شود. این فوم‌ها را در درزهای بین چهارچوب و دیوار اسپری می‌کنند تا تمام درزها را بپوشاند. اما درزهای بیرونی را با واشرهای مخصوص می‌پوشانند تا منفذی برای عبور صدا باقی نمانده باشد.
برای مشاوره رایگان جهت صداگیری درب دستشویی و اتاق ، صداگیری دیوار مشترک ، صداگیری پنجره و کف و عایق صدا کردن دیوار، صداگیری اتاق مشاوره و دفتر، صداگیری اتاق خواب و  درب آپارتمان جهت جلوگیری از صدای پارس سگ با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید. با کمترین قیمت صداگیری درب و دیوار ساختمان شما را انجام میدهیم.

راهکار کاهش انتقال صدا چیست؟

امروزه زندگی در حجم وسیعی از عوامل ایجاد سر و صدا باعث افزایش آگاهی و انجام اقداماتی جهت کاهش مشکلات ناشی از آلودگی صوتی شده است. متاسفانه در اکثر ساخت و سازها، برای کاهش دادن هزینه ها، استاندارهای لازم رعایت نمی شوند و اکثر ساختمان ها را بدون عایق های صوتی استاندارد می سازند. یکی از راهکارهای رفع این مشکل استفاده از پوشش های عایق بر روی سقف، کف، و دیوارها می باشد.
برای جلوگیری و یا کاهش انتقال صدا در محیط های مختلف می توان از پوششی به نام عایق صوتی استفاده کرد. عایق های فوم صداگیر که با جدیدترین تکنولوژی روز دنیا تولید شده اند تأثیر زیادی در کاهش انتقال صدا دارند. درواقع، عایق های صوتی مدرن ترین عایق های کاهش صدا هستند و از کیفیت و عملکرد بسیار خوبی برخوردار هستند.
آز آنجایی که درب ها اصلی ترین مکان انتقال صداها هستند، می توان گفت آکوستیک (ضد صدا) کردن درب ها بهترین راهکاری است که برای ممانعت از انتقال صداها به کار گرفته می شود. مهمترین نکته ای که در این زمینه باید مدنظر داشته باشید این است که از عایق صوتی مناسب و استاندارد استفاده کنید. همچنین، در محل اتصال درب با فریم به طور صحیح درزگیری کنید. توجه داشته باشید که هر چقدر عایق صوتی بهتری استفاده کنید و درز بین چهارچوب و درب را به خوبی پوشش دهید درب آکوستیک عملکرد بهتری در جلوگیری از انتقال صدا خواهد داشت.

مزایای درب آکوستیک

مهم ترین مزایای درب های آکوستیک عبارتند از:

- مقاومت بالا در برابر آتش سوزی: 

با استفاده از عایق پشم سنگ نسوز با چگالی بالا (به عنوان عایق حرارتی) در ساخت این درب ها حداقل به میزان 120 دقیقه در برابر آتش سوزی مقاوم هستند. علاوه بر این، استفاده از نوارهای درزگیر منبسط شونده ضد‌ حریق و استفاده از قفل و یراق آلات مقاوم در برابر حریق، این قابلیت را افزایش داده اند.

- عملکرد خوب در هنگام بسته شدن:

 سیستم ریلی درب آکوستیک اجازه می دهد تا هنگام بسته شدن عملکردی ایمن و آسان داشته باشد.

- فراهم کردن خروج اضطراری آسان: 

یراق‌آلات مخصوص خروج اضطراری و آستانه‌های کوتاه و پروفیل‌ های رمپی در ساختار این درب ها برای هموار کردن مسیر خروج، خروج اضطراری از آنها را آسان کرده است.

- فراهم کردن امنیت: 

نصب پیم های امنیتی، ساختار فلزی مستحکم، لولا، قفل، و یراق‌آلات باکیفیت این درب ها، امنیت آنها را بسیار افزایش داده است.

مزایای درب ضد صدا نسبت به درب های معمولی

- معمولاً درب های معمولی به دلیل تاب خوردگی یا پیچیدگی فریم با چهارچوب انطباق کاملی ندارند و بین درب و چارچوب درزهایی وجود دارد که از آنها حتی پشت درب دیده می شود و صدا از این درزها به میزان زیادی منتقل می شود.
- همچنین، درب هایی که ساختار داخلی شان شبکه بندی لانه زنبوری است و روکش MDF یا HDF، 3 میلیمتر یا 5 میلیمتری دارند صدا را انتقال می دهند. بنابراین این درب ها و درب های معمولی برای محیط های کاری یا درب های ورودی آپارتمانی مناسب نیستند و در این محیط ها میبایست از درب های آکوستیک با پوشش داخلی عایق صوتی (مينرال وول ، فوم پلي اورتان، فوم الاستومري، پلي استايرن) استفاده کرد.

آیا درب های ضد سرقت، ضد صدا هستند؟

درب های ضد سرقت به علت به ¬کار بردن نوار درزگیر در طراحی آنها عایق صدا هستند و مانع ورود و خروج آلودگی¬ های صوتی می ¬شوند. در ساخت درب های ضد سرقت ورق های فولادی به کار می رود و بین این ورق های فولادی شبکه های فلزی قرار دارد و بین این شبکه ها، هوا وجود دارد. این هوای حبس شده در ساختار داخلی درب ضد سرقت همان عامل بازدارنده برای انتقال صدا می باشد.

دقت کنید که این ویژگی فقط مختص درب های ضد سرقت استاندارد است و در درب ضد سرقت چینی معمولاً به جای اینکه از این شبکه بندی های فولادی در ساخت درب استفاده کنند، شبکه های مقوایی را به کار می برند. بنابراین نمی توانند عایق انتقال صدا باشند. لازم به ذکر است که وزن سبک درب های چینی به همین شبکه های مقوایی مربوط است.
علاوه بر وجود ورقه های فولادی، مشتری می تواند برای کاهش انتقال صدا از طریق درب، درخواست داشته باشد که از پشم سنگ در ساخت درب استفاده کنند.
همچنین، برای اینکه ظاهر درب های آکوستیک شده زیباتر باشد می توان از روکش چرمی برای این درب ها استفاده کرد (به ویژه برای استودیوها و سالن های اجتماعات). شست و شوی درب های با روکش چرم نیز راحت انجام می گیرد.

تبدیل درب معمولی به درب ضد صدا

اکنون که با درب های ضد صدا و مزایای آنها آشنا شدید لازم است بدانید به آسانی می توانید درب های معمولی را به درب ضد صدا تبدیل کنید. با اینکه این کار هزینه بر است، اما شما را از سر و صداها در امان نگه می دارد. البته لازم به ذکر است که کیفیت درب های آماده ای که به عنوان درب ضدا صدا موجود هستند بهتر از درهایی است که به درب عایق تبدیل می شوند.
یکی از شاخه های علم آکوستیک، روش های ضد صدا کردن (آکوستیک کردن) درب ها با هدف جلوگیری از انتقال صداهای مزاحم می باشد. مهمترین نکته ای که در آکوستیک کردن درب ها باید به آن توجه شود درزگیری درب در محل اتصال درب و فریم است. هر چقدر که این درز به شکل بهتری پوشانده شود و از عایق صوتی بهتری استفاده شود انتقال صدا کمتر خواهد بود.

روش های تبدیل درب معمولی به درب ضد صدا

برای تبدیل درب معمولی به در ضدصدا به چند روش می توانید عمل کنید:

- لمسه کاری یا لمسه دوزی:

یکی از روش های معمول برای آکوستیک کردن درب ها می باشد.  که علاوه بر ضد صدا کردن درب، از زیبایی ظاهری نیز برخوردار است. برای این کار از مواد مختلفی به شرح زیر استفاده می شود:
 - روکش کردن درب با استفاده از پارچه های مخمل و چرم های مصنوعی
- ایزوله کردن سطح درب با استفاده از عایق اسفنجی با چگالی مناسب
- لمسه کردن درب با استفاده از دکمه هاي همرنگ پارچه يا چرم مصنوعي، گل ميخ هاي ساده و قلم کاري شده، و گل پيچ هاي آبکاري شده

- اتصال ورق فوم به درب معمولی: 

در این روش، یک ورق فوم از جنس تخته فیبر عایق صدا و با ضخامت 3 تا 4 اینچ را به وسیله ی واشر به درب وصل می کنند و به این ترتیب از ورود و خروج صدا جلوگیری می کنند.

- استفاده از درزبند در قسمت های مختلف درب: 

در این روش، هر قسمتی از درب که امکان انتقال صدا از طریق آن وجود دارد را با استفاده از درزبند می پوشانند. این درزگیرها قابلیت جابه جایی و کنده شدن نیز دارند.

- پرده های آکوستیک:

 در این روش، این پرده های ضد صدا را به داخل یا خارج درب اضافه می کنند و از این طریق صداهای مزاحم تا حد زیادی جذب می شوند.



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
تماس بگیرید